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J-GLOBAL ID:201702259162324381   整理番号:17A0170810

高強度超音波-加熱による大豆蛋白質分離ゲルのゲル化特性を改良した。【JST・京大機械翻訳】

High intensity ultrasound-heat pretreatments improving gelation properties of cold-set soy protein isolate induced by glucono-δ-lactone
著者 (6件):
Hu Tan
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University)
Zhang Peipei
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University)
Zheng Ting
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University)
Huang Xingjian
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University)
Pan Siyi
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University)
Hu Hao
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University)

資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao  (Nongye Gongcheng Xuebao)

巻: 32  号: 20  ページ: 306-314  発行年: 2016年 
JST資料番号: C2454A  ISSN: 1002-6819  CODEN: NGOXEO  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 中国 (CHN)  言語: 中国語 (ZH)
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