文献
J-GLOBAL ID:201702259198200269
整理番号:17A0748003
ジェランガムゲルの自然経口処理中の圧縮試験と筋電図変数から得られた機械的性質の間の関係【Powered by NICT】
Relationships Between Mechanical Properties Obtained from Compression Test and Electromyography Variables During Natural Oral Processing of Gellan Gum Gels
著者 (6件):
Kohyama Kaoru
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Gao Zhihong
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Watanabe Takashi
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Ishihara Sayaka
(San-Ei Gen F.F.I, Inc, 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka, 561-8588, Japan)
,
Nakao Satomi
(San-Ei Gen F.F.I, Inc, 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka, 561-8588, Japan)
,
Funami Takahiro
(San-Ei Gen F.F.I, Inc, 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka, 561-8588, Japan)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
48
号:
1
ページ:
66-75
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)