文献
J-GLOBAL ID:201702259220898777
整理番号:17A0471546
ボルタンメトリック電子舌を用いたセットヨーグルトの発酵,後熟度と貯蔵過程のモニタリング【Powered by NICT】
Monitoring the fermentation, post-ripeness and storage processes of set yogurt using voltammetric electronic tongue
著者 (4件):
Wei Zhenbo
(Department of Biosystems Engineering, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, China)
,
Zhang Weilin
(Department of Biosystems Engineering, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, China)
,
Wang Yongwei
(Department of Biosystems Engineering, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, China)
,
Wang Jun
(Department of Biosystems Engineering, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, China)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
203
ページ:
41-52
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)