文献
J-GLOBAL ID:201702259428943646
整理番号:17A0316331
澱粉分解性の増加率による低及び高脂肪量で飼育した連続培養における発酵とバイオ水素化中間体の変化【Powered by NICT】
Changes in fermentation and biohydrogenation intermediates in continuous cultures fed low and high levels of fat with increasing rates of starch degradability
著者 (4件):
Lascano G.J.
(Department of Animal and Veterinary Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634)
,
Alende M.
(Department of Animal and Veterinary Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634)
,
Koch L.E.
(Department of Animal and Veterinary Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634)
,
Jenkins T.C.
(Department of Animal and Veterinary Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
8
ページ:
6334-6341
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)