文献
J-GLOBAL ID:201702259649962869
整理番号:17A1816952
紫色果肉のサツマイモ(Ipomoea batatas(L).)塊茎中のアシル化アントシアニン類の可視吸収を用いた高速液体クロマトグラフィーによる改良測定法
A Modified Method for the Determination of Acylated Anthocyanins in Purple-fleshed Sweet Potato (Ipomoea batatas (L).) Tubers by High-performance Liquid Chromatography with Visible Absorption
著者 (3件):
OKI Tomoyuki
(National Agriculture and Food Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
SATO-FURUKAWA Maki
(National Agriculture and Food Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
TERAHARA Norihiko
(Minami-Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
6
ページ:
855-862
発行年:
2017年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)