文献
J-GLOBAL ID:201702259722343951
整理番号:17A0311511
モデルワイン中の味とアロマの相互作用:訓練と専門知識の影響【Powered by NICT】
Taste-aroma interaction in model wines: Effect of training and expertise
著者 (5件):
Arvisenet Gaeelle
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Arvisenet Gaeelle
(AgroSup Dijon, F-21000 Dijon, France)
,
Guichard Elisabeth
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Ballester Jordi
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Ballester Jordi
(Institut Universitaire de la Vigne et du Vin Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
52
ページ:
211-221
発行年:
2016年09月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)