文献
J-GLOBAL ID:201702259788007521
整理番号:17A0450035
健康と環境的に持続可能な食物選択:購買意識作用に対する消費者の反応【Powered by NICT】
Healthy and environmentally sustainable food choices: Consumer responses to point-of-purchase actions
著者 (5件):
Hoek A.C.
(University of Canberra, Australia)
,
Pearson D.
(University of Canberra, Australia)
,
James S.W.
(Australian National University, Australia)
,
Lawrence M.A.
(Deakin University, Australia)
,
Friel S.
(Australian National University, Australia)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
58
ページ:
94-106
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)