文献
J-GLOBAL ID:201702259799733529
整理番号:17A1234529
水性二酸化塩素と熱風乾燥の併用治療を用いた赤トウガラシのセレウス菌胞子の不活性化【Powered by NICT】
Inactivation of Bacillus cereus Spores on Red Chili Peppers Using a Combined Treatment of Aqueous Chlorine Dioxide and Hot-Air Drying
著者 (4件):
Kim Songyi
(Dept. of Food and Nutrition, Wonkwang Univ., 342-2 Shinyong-dong, Iksan, Jeonbuk 570-749, Republic of Korea)
,
Lee Huyong
(Dept. of Food and Nutrition, Wonkwang Univ., 342-2 Shinyong-dong, Iksan, Jeonbuk 570-749, Republic of Korea)
,
Ryu Jee-Hoon
(Dept. of Food and Nutrition, Wonkwang Univ., 342-2 Shinyong-dong, Iksan, Jeonbuk 570-749, Republic of Korea)
,
Kim Hoikyung
(Dept. of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea Univ., Anam-dong, Sungbuk-ku, Seoul, 136-701, Republic of Korea)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
8
ページ:
1892-1897
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)