文献
J-GLOBAL ID:201702259835873095
整理番号:17A0388946
商業的酪農コロイド官能的知覚との関係レオロジーとトライボロジー【Powered by NICT】
Relating rheology and tribology of commercial dairy colloids to sensory perception
著者 (5件):
Laguna Laura
(Food Colloids and Processing Group, School of Food Science and Nutrition, University of Leeds, LS2 9JT, UK. A.Sarkar@leeds.ac.uk)
,
Farrell Grace
,
Bryant Michael
,
Morina Ardian
,
Sarkar Anwesha
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
2
ページ:
563-573
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)