文献
J-GLOBAL ID:201702259889691136
整理番号:17A0365570
熱機械的混合により得られたグリセロール可塑化アルギン酸フィルムの性質【Powered by NICT】
Properties of glycerol-plasticized alginate films obtained by thermo-mechanical mixing
著者 (3件):
Gao Chengcheng
(BioTeam/ICPEES-ECPM, UMR CNRS 7515, Universite de Strasbourg, 25 rue Becquerel, 67087 Strasbourg, Cedex 2, France)
,
Pollet Eric
(BioTeam/ICPEES-ECPM, UMR CNRS 7515, Universite de Strasbourg, 25 rue Becquerel, 67087 Strasbourg, Cedex 2, France)
,
Averous Luc
(BioTeam/ICPEES-ECPM, UMR CNRS 7515, Universite de Strasbourg, 25 rue Becquerel, 67087 Strasbourg, Cedex 2, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
63
ページ:
414-420
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)