文献
J-GLOBAL ID:201702259978819080
整理番号:17A1166544
発酵穀類飲料:設計された健康飲料プロバイオティック,プレバイオティックおよびナノ科学に対するシンバイオティクス【Powered by NICT】
Fermented cereal beverages: from probiotic, prebiotic and synbiotic towards Nanoscience designed healthy drinks
著者 (1件):
Salmeron I.
(The Graduate School, Graduate Program in Food Technology, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Mexico)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
65
号:
2
ページ:
114-124
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)