文献
J-GLOBAL ID:201702260102526915
整理番号:17A0471989
FT-IRとRaman分光法は異なる粉砕条件下でのティラピア魚類蛋白質分離物とすり身の構造変化を決定する【Powered by NICT】
FT-IR and Raman spectroscopies determine structural changes of tilapia fish protein isolate and surimi under different comminution conditions
著者 (3件):
Kobayashi Yuka
(Oregon State University Seafood Research and Education Center, 2001 Marine Drive #253, Astoria, OR 97103, USA)
,
Mayer Steven G.
(Chemistry Department, University of Portland, 5000 N. Willamette Blvd, Portland, OR 97203, USA)
,
Park Jae W.
(Oregon State University Seafood Research and Education Center, 2001 Marine Drive #253, Astoria, OR 97103, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
226
ページ:
156-164
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)