文献
J-GLOBAL ID:201702260570424515
整理番号:17A0361524
短報:微細乳組成の中赤外分光法予測とイタリアのシンメンタールにおける技術的特性【Powered by NICT】
Short communication: Mid-infrared spectroscopy prediction of fine milk composition and technological properties in Italian Simmental
著者 (4件):
Bonfatti V.
(Department of Comparative Biomedicine and Food Science, BCA, University of Padova, Viale dell’Universita 16, 35020, Legnaro, Italy)
,
Degano L.
(Italian Simmental Cattle Breeders Association, via Nievo 19, 33100, Udine, Italy)
,
Menegoz A.
(Friuli Venezia Giulia Milk Recording Agency, Via XXIX Ottobre 9/B, 33033, Codroipo, Italy)
,
Carnier P.
(Department of Comparative Biomedicine and Food Science, BCA, University of Padova, Viale dell’Universita 16, 35020, Legnaro, Italy)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
10
ページ:
8216-8221
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)