文献
J-GLOBAL ID:201702260627335978
整理番号:17A1040777
南米産食用植物の安全性評価と植物標準化
Safety Assessment and Botanical Standardization of an Edible Species from South America
著者 (9件):
TRAESEL Giseli Karenina
(Federal Univ. Grande Dourados, Dourados, BRA)
,
MACHADO Camila Dias
(State Univ. Ponta Grossa, Ponta Grossa, BRA)
,
TIRLONI Cleide Adriane Signor
(Federal Univ. Grande Dourados, Dourados, BRA)
,
MENETRIER Jacqueline Vergutz
(Paranaense Univ., Umuarama, BRA)
,
DOS REIS LIVERO Francislaine Aparecida
(Federal Univ. Grande Dourados, Dourados, BRA)
,
LOURENCO Emerson Luiz Botelho
(Paranaense Univ., Umuarama, BRA)
,
OESTERREICH Silvia Aparecida
(Federal Univ. Grande Dourados, Dourados, BRA)
,
BUDEL Jane Manfron
(State Univ. Ponta Grossa, Ponta Grossa, BRA)
,
JUNIOR Arquimedes Gasparotto
(Federal Univ. Grande Dourados, Dourados, BRA)
資料名:
Journal of Medicinal Food
(Journal of Medicinal Food)
巻:
20
号:
5
ページ:
519-525
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
W2343A
ISSN:
1096-620X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)