文献
J-GLOBAL ID:201702260732768641
整理番号:17A0365589
炭酸カルシウム粒子のその場疎水性化によるフォームの食品グレードPickering安定化【Powered by NICT】
Food-grade Pickering stabilisation of foams by in situ hydrophobisation of calcium carbonate particles
著者 (5件):
Binks Bernard P.
(Department of Chemistry, University of Hull, Hull HU6 7RX, UK)
,
Muijlwijk Kelly
(Department of Chemistry, University of Hull, Hull HU6 7RX, UK)
,
Muijlwijk Kelly
(FrieslandCampina, Bronland 20, 6708 WH Wageningen, The Netherlands)
,
Koman Henrieette
(FrieslandCampina, Bronland 20, 6708 WH Wageningen, The Netherlands)
,
Poortinga Albert T.
(FrieslandCampina, Bronland 20, 6708 WH Wageningen, The Netherlands)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
63
ページ:
585-592
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)