文献
J-GLOBAL ID:201702260866797518
整理番号:17A0703079
シーバックソーンからのフラボノイドはMAPKおよびNF-κB経路を介してRAW264.7マクロファージにおけるリポ多糖類誘発性炎症反応を阻害する【Powered by NICT】
Flavonoids from sea buckthorn inhibit the lipopolysaccharide-induced inflammatory response in RAW264.7 macrophages through the MAPK and NF-κB pathways
著者 (6件):
Jiang Fan
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, Heilongjiang 150030, China. hanjianchun@hotmail.com)
,
Guan Haining
,
Liu Danyi
,
Wu Xi
,
Fan Mingcheng
,
Han Jianchun
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
3
ページ:
1313-1322
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)