文献
J-GLOBAL ID:201702261015621324
整理番号:17A0750422
~1H NMR分光法による魚油の決定脂肪品質パラメータに向けて【Powered by NICT】
Toward determining fat quality parameters of fish oil by means of 1H NMR spectroscopy
著者 (4件):
Giese Editha
(Faculty of Life Sciences/Food Science, Hamburg University of Applied Sciences, Hamburg, Germany)
,
Winkelmann Ole
(Eurofins Analytik GmbH, Hamburg, Germany)
,
Rohn Sascha
(Hamburg School of Food Science, University of Hamburg, Hamburg, Germany)
,
Fritsche Jan
(Faculty of Life Sciences/Food Science, Hamburg University of Applied Sciences, Hamburg, Germany)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
2
ページ:
ROMBUNNO.201500573
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)