文献
J-GLOBAL ID:201702261021518961
整理番号:17A1505643
貯蔵中の乳バターの化学的及び物理的特性の変化:塩の温度と添加の影響【Powered by NICT】
Changes in the chemical and physical characteristics of cow’s milk butter during storage: Effects of temperature and addition of salt
著者 (4件):
Mendez-Cid Francisco J.
(Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias, Universidad de Vigo, 32004 Ourense, Spain)
,
Centeno Juan A.
(Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias, Universidad de Vigo, 32004 Ourense, Spain)
,
Martinez Sidonia
(Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias, Universidad de Vigo, 32004 Ourense, Spain)
,
Carballo Javier
(Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias, Universidad de Vigo, 32004 Ourense, Spain)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
63
ページ:
121-132
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)