文献
J-GLOBAL ID:201702261298295724
整理番号:17A1553174
ポリフェノールゼラチンとその安定化効果乳濁液への自己組織化コロイド錯体【Powered by NICT】
Self-assembled colloidal complexes of polyphenol-gelatin and their stabilizing effects on emulsions
著者 (5件):
Huang Yu
(Guangdong Saskatchewan Oilseed Joint Laboratory, Department of Food Science and Engineering, Jinan University, Guangzhou 510632, China. tcyqiu@jnu.edu.cn)
,
Li Aijun
,
Qiu Chaoying
,
Teng YingLai
,
Wang Yong
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
9
ページ:
3145-3154
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)