文献
J-GLOBAL ID:201702261497046714
整理番号:17A0365494
低温ゲル化により誘起されたパーコレーション構造をもつエンバク蛋白質ゲルの作製,特性評価と制御された放出特性【Powered by NICT】
Fabrication, characterization and controlled release properties of oat protein gels with percolating structure induced by cold gelation
著者 (3件):
Yang Chen
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, T6G 2P5, Canada)
,
Wang Yixiang
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, T6G 2P5, Canada)
,
Chen Lingyun
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, T6G 2P5, Canada)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
62
ページ:
21-34
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)