文献
J-GLOBAL ID:201702262124254318
整理番号:17A0833149
ビール中の芳香への感情自己報告と陰的応答の比較【Powered by NICT】
A comparison of self-reported emotional and implicit responses to aromas in beer
著者 (6件):
Beyts C.
(International Centre for Brewing Science, University of Nottingham, UK)
,
Chaya C.
(Technical University of Madrid, Spain)
,
Dehrmann F.
(SABMiller, UK)
,
James S.
(SABMiller, UK)
,
Smart K.
(SABMiller, UK)
,
Hort J.
(International Centre for Brewing Science, University of Nottingham, UK)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
59
ページ:
68-80
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)