文献
J-GLOBAL ID:201702262219588225
整理番号:17A0937453
pH駆動,有機溶媒,スケーラブル容易法を用いて調製したリポソームにおけるクルクミンのバイオアベイラビリティの改善【Powered by NICT】
Improved bioavailability of curcumin in liposomes prepared using a pH-driven, organic solvent-free, easily scalable process
著者 (6件):
Cheng Ce
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, Jiangxi, PR China. liuwei@ncu.edu.cn)
,
Peng Shengfeng
,
Li Ziling
,
Zou Liqiang
,
Liu Wei
,
Liu Chengmei
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
42
ページ:
25978-25986
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)