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文献
J-GLOBAL ID:201702262251770056   整理番号:17A1383307

しょ糖のケーキング:外部及び内部物質移動を考慮した相対湿度による乾燥動力学の解明【Powered by NICT】

Caking of sucrose: Elucidation of the drying kinetics according to the relative humidity by considering external and internal mass transfer
著者 (5件):
Samain Sophie
(EA TIMR 4297, Universite de Technologie de Compiegne, Sorbonne Universites, Compiegne, France)
Dupas-Langlet Marina
(Nestle Research Center, Vers-chez-les-Blanc, Route du Jorat, 1005 Lausanne, Switzerland)
Leturia Mikel
(EA TIMR 4297, Universite de Technologie de Compiegne, Sorbonne Universites, Compiegne, France)
Benali Mohammed
(EA TIMR 4297, Universite de Technologie de Compiegne, Sorbonne Universites, Compiegne, France)
Saleh Khashayar
(EA TIMR 4297, Universite de Technologie de Compiegne, Sorbonne Universites, Compiegne, France)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 212  ページ: 298-308  発行年: 2017年 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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