文献
J-GLOBAL ID:201702262606086847
整理番号:17A0823595
玄米の吸水性,色,モルフォロジー,調理テクスチャーに対する浸漬および単回/2回サイクル高圧処理の影響
Effect of soaking and single/two cycle high pressure treatment on water absorption, color, morphology and cooked texture of brown rice
著者 (7件):
YU Yong
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
PAN Fang
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
RAMASWAMY H. S.
(McGill Univ., QC, CAN)
,
ZHU Songming
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
YU Liang
(Jiangsu Mizhixiang Food Sci. and Technol. Co., Ltd., Jiangsu, CHN)
,
ZHANG Qiuting
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
ZHANG Qiuting
(Nanjing Normal Univ., Nanjing, CHN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
6
ページ:
1655-1664
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)