文献
J-GLOBAL ID:201702262688694287
整理番号:17A0969854
食用油中のオリーブ認証のための効率的なqPCRシステムの開発と最適化【Powered by NICT】
Development and optimization of an efficient qPCR system for olive authentication in edible oils
著者 (4件):
Alonso-Rebollo Alba
(Department of Biotechnology and Food Science, University of Burgos, Plaza Misael Banuelos, s/n, 09001 Burgos, Spain)
,
Ramos-Gomez Sonia
(Department of Biotechnology and Food Science, University of Burgos, Plaza Misael Banuelos, s/n, 09001 Burgos, Spain)
,
Busto Maria D.
(Department of Biotechnology and Food Science, University of Burgos, Plaza Misael Banuelos, s/n, 09001 Burgos, Spain)
,
Ortega Natividad
(Department of Biotechnology and Food Science, University of Burgos, Plaza Misael Banuelos, s/n, 09001 Burgos, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
232
ページ:
827-835
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)