文献
J-GLOBAL ID:201702262951743037
整理番号:17A0408744
健康な植物成分としてのレスベラトロールに対する態度:製品とメッセージの自然さの役割【Powered by NICT】
Attitude towards resveratrol as a healthy botanical ingredient: The role of naturalness of product and message
著者 (2件):
Aschemann-Witzel Jessica
(MAPP Centre - Research on Value Creation in the Food Sector, Aarhus University, Bartholins Alle 10, 8000 Aarhus, Denmark)
,
Grunert Klaus G.
(MAPP Centre - Research on Value Creation in the Food Sector, Aarhus University, Bartholins Alle 10, 8000 Aarhus, Denmark)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
57
ページ:
126-135
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)