文献
J-GLOBAL ID:201702263105586218
整理番号:17A0321909
連続オリフィス流を用いた乳糖の核形成【Powered by NICT】
Nucleation of lactose using continuous orifice flow
著者 (4件):
Shaffer K.R.
(School of Engineering and Advanced Technology, Massey University, Private Bag 11 222, Palmerston North 4442, New Zealand)
,
Paterson A.H.J.
(School of Engineering and Advanced Technology, Massey University, Private Bag 11 222, Palmerston North 4442, New Zealand)
,
Davies C.E.
(School of Engineering and Advanced Technology, Massey University, Private Bag 11 222, Palmerston North 4442, New Zealand)
,
Hebbink G.
(DFE Pharma, P.O. Box 20 21 20, 47568 Goch, Germany)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
61
ページ:
148-154
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)