文献
J-GLOBAL ID:201702263111658138
整理番号:17A0094048
筍(Phyllostachys pubescens)の主要な化学成分:定性及び定量研究
Major Chemical Constituents of Bamboo Shoots (Phyllostachys pubescens): Qualitative and Quantitative Research
著者 (6件):
SUN Jia
(International Centre for Bamboo and Rattan, Beijing, CHN)
,
DING Zhao-Qing
(Anhui Agricultural Univ., Hefei, CHN)
,
GAO Quan
(Anhui Agricultural Univ., Hefei, CHN)
,
XUN Hang
(International Centre for Bamboo and Rattan, Beijing, CHN)
,
TANG Feng
(International Centre for Bamboo and Rattan, Beijing, CHN)
,
XIA Er-Dong
(International Centre for Bamboo and Rattan, Beijing, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
64
号:
12
ページ:
2498-2505
発行年:
2016年03月30日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)