文献
J-GLOBAL ID:201702263232350802
整理番号:17A0932920
食事性炎症指数と認知機能との長期間の関連性:SU.VI.MAX研究からの知見
Long-term association between the dietary inflammatory index and cognitive functioning: findings from the SU.VI.MAX study
著者 (16件):
KESSE-GUYOT Emmanuelle
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
ASSMANN Karen E.
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
ANDREEVA Valentina A.
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
TOUVIER Mathilde
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
NEUFCOURT Lola
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
SHIVAPPA Nitin
(Univ. South Carolina, SC, USA)
,
SHIVAPPA Nitin
(Connecting Health Innovations, LLC, SC, USA)
,
HEBERT James R.
(Univ. South Carolina, SC, USA)
,
HEBERT James R.
(Connecting Health Innovations, LLC, SC, USA)
,
WIRTH Michael D.
(Univ. South Carolina, SC, USA)
,
WIRTH Michael D.
(Connecting Health Innovations, LLC, SC, USA)
,
HERCBERG Serge
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
HERCBERG Serge
(Hopital Avicenne, Bobigny, FRA)
,
GALAN Pilar
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
JULIA Chantal
(Inserm, Bobigny, FRA)
,
JULIA Chantal
(Hopital Avicenne, Bobigny, FRA)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
56
号:
4
ページ:
1647-1655
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)