文献
J-GLOBAL ID:201702263261584989
整理番号:17A1560396
温度制御された食品流通のための蒸気圧縮と低温輸送冷凍技術の環境影響【Powered by NICT】
Environmental impacts of vapour compression and cryogenic transport refrigeration technologies for temperature controlled food distribution
著者 (2件):
Rai Ashika
(RCUK Centre for Sustainable Energy Use in Food Chains, Institute of Energy Futures, Brunel University London, Kingston Lane, Uxbridge, Middlesex UB8 3PH, United Kingdom)
,
Tassou Savvas A.
(RCUK Centre for Sustainable Energy Use in Food Chains, Institute of Energy Futures, Brunel University London, Kingston Lane, Uxbridge, Middlesex UB8 3PH, United Kingdom)
資料名:
Energy Conversion and Management
(Energy Conversion and Management)
巻:
150
ページ:
914-923
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0552A
ISSN:
0196-8904
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)