文献
J-GLOBAL ID:201702263271770973
整理番号:17A0637232
シマトウガラシ(Capsicum frutescens)の物理的性質,フレーバー特性及び抗酸化能
Physical Properties, Flavor Characteristics and Antioxidant Capacity of Shimatogarashi (Capsicum frutescens)
著者 (7件):
MANIKHARDA
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
TAKAHASHI Makoto
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
ARAKAKI Mika
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
YONAMINE Kaoru
(Okinawa Prefectural Agricultural Res. Center, Okinawa, JPN)
,
ASIKIN Yonathan
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
TAKARA Kensaku
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
WADA Koji
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
3
ページ:
427-435
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)