前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201702263432760320   整理番号:17A0311296

Bacillus amyloliquefaciens ZDS1の単離と特性化:Bacillus spp.によるゼアラレノンの分解の研究。【Powered by NICT】

Isolation and characterization of Bacillus amyloliquefaciens ZDS-1: Exploring the degradation of Zearalenone by Bacillus spp.
著者 (8件):
Xu Jianhong
(Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ...)
Wang Hongjie
(Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ...)
Zhu Ziwei
(Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ...)
Zhu Ziwei
(College of Life Science, Nanjing Agricultural University, 210095, China)
Ji Fang
(Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ...)
Yin Xianchao
(Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ...)
Hong Qing
(College of Life Science, Nanjing Agricultural University, 210095, China)
Shi Jianrong
(Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ...)

資料名:
Food Control  (Food Control)

巻: 68  ページ: 244-250  発行年: 2016年10月 
JST資料番号: W0246A  ISSN: 0956-7135  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。