文献
J-GLOBAL ID:201702263542487374
整理番号:17A0747882
新しいコーヒーテイスターのフレーバホイールを設計するための単一自由ソーティングと多変量探索法を用いた【Powered by NICT】
Using Single Free Sorting and Multivariate Exploratory Methods to Design a New Coffee Taster’s Flavor Wheel
著者 (4件):
Spencer Molly
(Univ. of California, Davis, One Shields Ave, Davis, CA, 95616, U.S.A)
,
Sage Emma
(Specialty Coffee Assoc. of America, 117 W. 4th St, Suite 300, Santa Ana, CA, 92701, U.S.A)
,
Velez Martin
(Univ. of California, Davis, One Shields Ave, Davis, CA, 95616, U.S.A)
,
Guinard Jean-Xavier
(Univ. of California, Davis, One Shields Ave, Davis, CA, 95616, U.S.A)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
81
号:
12
ページ:
S2997-S3005
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)