文献
J-GLOBAL ID:201702263602909062
整理番号:17A0449422
カルボジイミドは改良された耐水性を有する超音波前処理したカメリナ蛋白質構造を安定化する【Powered by NICT】
Carbodiimide stabilizes the ultrasound-pretreated camelina protein structure with improved water resistance
著者 (3件):
Zhu Xiangwei
(Bio-Materials and Technology Laboratory, Department of Grain Science and Industry Kansas State University, Manhattan, KS 66506, United States)
,
Wang Donghai
(Department of Biological and Agricultural Engineering, Kansas State University, Manhattan, KS 66506, United States)
,
Sun Xiuzhi Susan
(Bio-Materials and Technology Laboratory, Department of Grain Science and Industry Kansas State University, Manhattan, KS 66506, United States)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
97
ページ:
196-200
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)