文献
J-GLOBAL ID:201702263715874985
整理番号:17A1041343
Lactobacillus sakei UONUMAによる麹甘酒の代謝産物プロファイルとその乳酸発酵産物
Metabolite profile of koji amazake and its lactic acid fermentation product by Lactobacillus sakei UONUMA
著者 (5件):
Oguro Yoshifumi
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata 949-7112, Japan)
,
Nishiwaki Toshikazu
(Food Research Center, Niigata Agricultural Research Institute, 2-25 Shin-eicho, Kamo, Niigata 959-1381, Japan)
,
Shinada Ryota
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata 949-7112, Japan)
,
Kobayashi Kazuya
(Food Research Center, Niigata Agricultural Research Institute, 2-25 Shin-eicho, Kamo, Niigata 959-1381, Japan)
,
Kurahashi Atsushi
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata 949-7112, Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
124
号:
2
ページ:
178-183
発行年:
2017年08月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)