文献
J-GLOBAL ID:201702263733601539
整理番号:17A0474113
プロバイオティック細菌の固定化のための噴霧乾燥カプセル前駆体からのマイクロカプセル生成に及ぼす再水和培地におけるCaCl_2含有量の影響【Powered by NICT】
Impact of the CaCl2 content in the rehydration media on the microcapsule formation out of spray dried capsule precursors for the immobilization of probiotic bacteria
著者 (5件):
Wuerth R.
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technology, Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1, 85354, Freising, Germany)
,
Wiesner S.
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technology, Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1, 85354, Freising, Germany)
,
Foerst P.
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technology, Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1, 85354, Freising, Germany)
,
Kulozik U.
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technology, Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1, 85354, Freising, Germany)
,
Kulozik U.
(ZIEL Institute for Food and Health, Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1, 85354, Freising, Germany)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
68
ページ:
75-79
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)