文献
J-GLOBAL ID:201702263744740387
整理番号:17A1234518
7料理用スパイス抽出物の前生物的可能性と化学組成【Powered by NICT】
Prebiotic Potential and Chemical Composition of Seven Culinary Spice Extracts
著者 (8件):
Lu Qing-Yi
(UCLA Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Summanen Paula H.
(Research Service, VA Medical Center West Los Angeles, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Lee Ru-Po
(UCLA Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Huang Jianjun
(UCLA Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Henning Susanne M.
(UCLA Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Heber David
(UCLA Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Finegold Sydney M.
(Research Service, VA Medical Center West Los Angeles, Los Angeles, CA, U.S.A)
,
Li Zhaoping
(UCLA Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA, U.S.A)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
8
ページ:
1807-1813
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)