文献
J-GLOBAL ID:201702264252249876
整理番号:17A1567387
近赤外chemodyesシステムによるin situカカオ豆品質等級づけ【Powered by NICT】
In situ cocoa beans quality grading by near-infrared-chemodyes systems
著者 (4件):
Kutsanedzie Felix Y. H.
(School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Xuefu Road 301, Zhenjiang 212013, P. R. China. qschen@ujs.edu.cn)
,
Chen Quansheng
,
Sun Hao
,
Cheng Wu
資料名:
Analytical Methods
(Analytical Methods)
巻:
9
号:
37
ページ:
5455-5463
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2324A
ISSN:
1759-9660
CODEN:
AMNECT
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)