文献
J-GLOBAL ID:201702264297344241
整理番号:17A1551514
メディアミリングテクニックにより低減した微結晶サイズを持つクエルセチン溶解とバイオアクセシビリティの改善【Powered by NICT】
Improving quercetin dissolution and bioaccessibility with reduced crystallite sizes through media milling technique
著者 (3件):
Lu Muwen
(Department of Food Science, Rutgers University, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA)
,
Ho Chi-Tang
(Department of Food Science, Rutgers University, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA)
,
Huang Qingrong
(Department of Food Science, Rutgers University, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
37
ページ:
138-146
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)