文献
J-GLOBAL ID:201702264310919817
整理番号:17A0308853
澱粉水熱変換を追跡するための独立成分分析を用いた結合ATR MIR分光法の重要性【Powered by NICT】
Interest of coupling ATR-MIR spectroscopy with independent components analysis to follow starch hydrothermal transformations
著者 (8件):
Dewaest Marine
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Dewaest Marine
(Mondelez International, 91400 Saclay, France)
,
Villemejane Cindy
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Jouan-Rimbaud Bouveresse Delphine
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Eveleigh Luc
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Rutledge Douglas N.
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Verel Aliette
(Mondelez International, 91400 Saclay, France)
,
Michon Camille
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
58
ページ:
298-307
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)