文献
J-GLOBAL ID:201702264351603803
整理番号:17A0331349
NaCl及び含水量がどのようにゴーダチーズの熟成期間で水分活性を決定するか,及びリステリア菌Listeria monocytogenes阻害に対する予測効果
How NaCl and water content determine water activity during ripening of Gouda cheese, and the predicted effect on inhibition of Listeria monocytogenes
著者 (6件):
WEMMENHOVE E.
(NIZO Food Res., Ede, NLD)
,
WEMMENHOVE E.
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
WELLS-BENNIK M.H.J.
(NIZO Food Res., Ede, NLD)
,
STARA A.
(NIZO Food Res., Ede, NLD)
,
VAN HOOIJDONK A.C.M.
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
ZWIETERING M.H.
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
7
ページ:
5192-5201
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)