文献
J-GLOBAL ID:201702264438027683
整理番号:17A0747924
光ファイバFT-NIR分光法とPLS回帰を用いたキウイワイン発酵のモニタリング残留糖とアルコール強度の実現可能性研究【Powered by NICT】
A Feasibility Study on Monitoring Residual Sugar and Alcohol Strength in Kiwi Wine Fermentation Using a Fiber-Optic FT-NIR Spectrometry and PLS Regression
著者 (2件):
Wang Bingqian
(Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural Univ., 430070, Wuhan, Hubei, China)
,
Peng Bangzhu
(Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural Univ., 430070, Wuhan, Hubei, China)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
2
ページ:
358-363
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)