文献
J-GLOBAL ID:201702264464153121
整理番号:17A1490989
Maillard反応によるウシ血清アルブミンマルトデキストリン複合体の構造,機能及び抗酸化特性に及ぼすマイクロ波と従来の加熱の影響【Powered by NICT】
Effect of microwave and conventional heating on structural, functional and antioxidant properties of bovine serum albumin-maltodextrin conjugates through Maillard reaction
著者 (4件):
Nasrollahzadeh Farzaneh
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
,
Varidi Mehdi
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
,
Koocheki Arash
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
,
Hadizadeh Farzin
(Medicinal Chemistry Department, School of Pharmacy, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
100
号:
P2
ページ:
289-297
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)