文献
J-GLOBAL ID:201702264811448020
整理番号:17A0410490
高アシルゲランおよびKClにより安定化されたエマルション【Powered by NICT】
Emulsions stabilized by high acyl gellan and KCl
著者 (2件):
Vilela Joice Aline Pires
(Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), 13083-862 Campinas, SP, Brazil)
,
Cunha Rosiane Lopes da
(Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), 13083-862 Campinas, SP, Brazil)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
91
ページ:
47-54
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)