文献
J-GLOBAL ID:201702265087921568
整理番号:17A1436469
高強度パルス電場または熱処理の効果と果汁乳飲料の酸化防止化合物に及ぼす冷蔵IIカロチノイド【Powered by NICT】
Effects of High Intensity Pulsed Electric Fields or Thermal Treatments and Refrigerated Storage on Antioxidant Compounds of Fruit Juice-Milk Beverages. Part II: Carotenoids
著者 (5件):
Morales-De La Pena Mariana
(Escuela de Ingenieria y Ciencias, Tecnologico de Monterrey, Av. Eugenio Garza Sada 2501, Col. Tecnologico, Monterrey, 64849, Mexico)
,
Salvia-Trujillo Laura
(Department of Food Technology, University of Lleida - Agrotecno Center, Lleida, Spain)
,
Rojas-Graue Alejandra
(Department of Food Technology, University of Lleida - Agrotecno Center, Lleida, Spain)
,
Martin-Belloso Olga
(Department of Food Technology, University of Lleida - Agrotecno Center, Lleida, Spain)
,
Martin-Belloso Olga
(Escuela de Ingenieria y Ciencias, Tecnologico de Monterrey, Av. Eugenio Garza Sada 2501, Col. Tecnologico, Monterrey, 64849, Mexico)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
5
ページ:
ROMBUNNO.13143
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)