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文献
J-GLOBAL ID:201702265097739701   整理番号:17A1490487

乳蛋白質乳化剤を用いたビタミンD_3強化アイスクリームにおけるビタミンD_3の保持の増加【Powered by NICT】

Increasing retention of vitamin D3 in vitamin D3 fortified ice cream with milk protein emulsifier
著者 (4件):
Tipchuwong Nardauma
(Department of Food and Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
Chatraporn Chantamas
(Department of Food and Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
Ngamchuachit Panita
(Department of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
Tansawat Rossarin
(Department of Food and Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)

資料名:
International Dairy Journal  (International Dairy Journal)

巻: 74  ページ: 74-79  発行年: 2017年 
JST資料番号: W0531A  ISSN: 0958-6946  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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