文献
J-GLOBAL ID:201702265097739701
整理番号:17A1490487
乳蛋白質乳化剤を用いたビタミンD_3強化アイスクリームにおけるビタミンD_3の保持の増加【Powered by NICT】
Increasing retention of vitamin D3 in vitamin D3 fortified ice cream with milk protein emulsifier
著者 (4件):
Tipchuwong Nardauma
(Department of Food and Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
,
Chatraporn Chantamas
(Department of Food and Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
,
Ngamchuachit Panita
(Department of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
,
Tansawat Rossarin
(Department of Food and Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
74
ページ:
74-79
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)