文献
J-GLOBAL ID:201702265137281208
整理番号:17A0749633
白ワインの貯蔵中の酸化褐変の進化のモデリング:包装と閉鎖の影響【Powered by NICT】
Modelling the evolution of oxidative browning during storage of white wines: effects of packaging and closures
著者 (3件):
Ricci Arianna
(Department of Agricultural and Food Sciences, University of Bologna, Piazza Goidanich 60, Cesena, (FC) 47521, Italy)
,
Parpinello Giuseppina P.
(Department of Agricultural and Food Sciences, University of Bologna, Piazza Goidanich 60, Cesena, (FC) 47521, Italy)
,
Versari Andrea
(Department of Agricultural and Food Sciences, University of Bologna, Piazza Goidanich 60, Cesena, (FC) 47521, Italy)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
52
号:
2
ページ:
472-479
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)