文献
J-GLOBAL ID:201702265156818325
整理番号:17A0937311
食用きのこPleurotus eryngiiとその抗炎症ポテンシャルからの新規生物活性蛋白質の単離【Powered by NICT】
Isolation of a novel bioactive protein from an edible mushroom Pleurotus eryngii and its anti-inflammatory potential
著者 (8件):
Yuan Biao
(College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China. qiuhuihu@njau.edu.cn)
,
Zhao Liyan
,
Rakariyatham Kanyasiri
,
Han Yanhui
,
Gao Zili
,
Muinde Kimatu Benard
,
Hu Qiuhui
,
Xiao Hang
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
6
ページ:
2175-2183
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)