文献
J-GLOBAL ID:201702265168013663
整理番号:17A0447677
カンタロープ表面とその影響ラウロイルアルギン酸エチルの抗菌効果に及ぼす病原体の生物膜形成【Powered by NICT】
Pathogen biofilm formation on cantaloupe surface and its impact on the antibacterial effect of lauroyl arginate ethyl
著者 (4件):
Fu Yezhi
(Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, IN, 47907, USA)
,
Deering Amanda J.
(Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, IN, 47907, USA)
,
Bhunia Arun K.
(Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, IN, 47907, USA)
,
Yao Yuan
(Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, IN, 47907, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
64
ページ:
139-144
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)