文献
J-GLOBAL ID:201702265168809198
整理番号:17A0448101
サワードウの揮発性化合物とそれらの寄与パンまで:レビュー【Powered by NICT】
Sourdough volatile compounds and their contribution to bread: A review
著者 (4件):
Petel Cecile
(Flavor Team, Matrix and Food, Process/Properties - Structure/Sensory, UMR CNRS 6144 GEPEA, Oniris, LUNAM University, Nantes, France)
,
Petel Cecile
(Food and Industrial Microbiology Laboratory, Oniris, Nantes, France)
,
Onno Bernard
(Food and Industrial Microbiology Laboratory, Oniris, Nantes, France)
,
Prost Carole
(Flavor Team, Matrix and Food, Process/Properties - Structure/Sensory, UMR CNRS 6144 GEPEA, Oniris, LUNAM University, Nantes, France)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
59
ページ:
105-123
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)